Bouw & onderhoudsdag 2023
24-04-2023
Nieuwsbrief September 2023
19-09-2023
Toon alles

Als nieuw bestuur hebben we de eerste 3 maanden erop zitten en is onze eerste ledenvergadering zeer positief ontvangen. Ook heeft Marije afscheid genomen als jeugd trainster. Marije, bedankt!

Inmiddels zijn we begonnen met het onderhouden en vernieuwen van de baan, welke in de komende weken meer vorm zal gaan krijgen. Al met al een aantal dingen die het één en ander in beweging zetten. Daaropvolgend willen we jullie een aantal dingen vragen of in meenemen.

De baan is en wordt aangepast, zodat ook jeugd en beginners kunnen starten, maar ook voor de gevorderde survival atleet een aantal nieuwe onderdelen.

Voor komend seizoen (vanaf eind Augustus) zijn we op zoek naar een nieuwe jeugdtrain(st)er, welke op de donderdag avond om de week een training wil geven van 18.15-19.15 uur. Voor elke gegeven training staat een vergoeding. Wanneer er interesse is kan er vanuit de club eventueel trainerscursus gefaciliteerd worden.

Als club zijn we door de gemeente gevraagd om mee te werken aan een trailrun. Onderdeel van deze trailrun is een door Swingover Sneek te faciliteren swingover. Deze swingover moet bestaan uit 3 niveaus en bemand worden door 3 vrijwilligers. De trailrun staat gepland op 22 en 23 juni in Sneek, 7 juli in Koudum en 12 juli in Bolsward. Hiervoor kunnen we als vereniging een vergoeding van €300 per dag ontvangen en zetten we de club mooi op de kaart. Graag vernemen wij of er leden zijn de één of meerdere van deze dagen als vrijwilliger aanwezig willen zijn.

Kennismaking dag, in juni wordt verplaatst naar een moment in juli. Dit sluit dan achter de adventure run aan. Potentiële leden die ons op de run hebben gezien kunnen dan met ons komen kennismaken op onze eigen baan.

De BBQ @ Tom staat gepland op donderdag 22 juni. Officiële uitnodiging volgt.

Comments are closed.